Copyright 2024 - Rakennuspalvelu Keskiniva Oy - Viiden tähden koti - Rovaniemi

Asunto Oy Rovaniemen Apajatie 10

7 huoneiston rivitalo, autokatos ja 4 autopaikkaa omalla tontilla osoitteessa Apajatie 10, 96800 Rovaniemi.

Luontoa, rauhaa ja ekologista asumista. Omalle tontille, Ounasjoen rannan läheisyyteen valmistuvassa rivitaloyhtiössä yhdistyy moderni mukavuus ja maaseutumaisema. Ylikylään Apajatielle pääset muuttamaan kesäkuun lopussa 2024.

Tämä ainutlaatuinen rivitalokoti on varustettu edullisella ja ympäristöystävällisellä maalämmöllä, mikä tarkoittaa vähäisiä asumiskustannuksia. Autokatospaikka suojaa autosi säältä ja sähköautot latautuvat kätevästi omasta mittarista. Ylikylän palvelut ovat helposti saavutettavissa ja keskustaan matkaa vain 4 km.

Rakentajana toimii maineikas Viiden tähden Kodit, joka on tunnettu laadukkaista materiaaleista, hyvistä pohjaratkaisuista ja viimeistellystä jäljestä. Voit luottaa siihen, että tämä koti on tehty kestämään ja tarjoamaan asumismukavuutta vuosiksi eteenpäin. Osakeyhtiön säännöissä on lyhytaikaisvuokrauskielto. Rs-pankkina toimii paikallinen Säästöpankki Optia.

 

 

 apajatie 1920x1080

 

Huoneistojen pohjakuvat ja rakennustapaselostuksen näet esitteestämme.

Myyntiesite >>

Kohdesuunnitelma >>

 

 

 

Etupihalta Ounasjoelle

Etupihalta Ounasjoelle

 

Rakennuspalvelu Juha Keskiniva Oy • 0400 693 837 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. • Rovaniemi • Copyright © 2023 • REKISTERISELOSTE

f t g m

        LIKILIIKE merkki clr background    suomen vahvimmat rakennuspalvelu keskiniva 2024

viidentahdenkoti YouTube social square red 128px